Ce facem cel mai bine?

Superstaruri,

când vine vorba despre…

Comisionari în vamă

Alexandru Stănei, managerul companiei, este unul dintre cei mai buni comisionari vamali din Portul Constanța. Are o experiență de aproape 20 de ani, și este ajutat de o echipă de profesioniști in domeniul formalităților vamale.

Transport maritim containerizat


Deși lumea transportului maritim este în schimbare, datorită alianțelor globale ai cărori membri suntem, avem întotdeauna cele mai bune soluții de transport.

Transport Feroviar

Atunci când transportul pe mare nu este soluția optimă, va propunem varianta de Rail, cu un timp de tranzit scâzut. Mai rapid decât o navă, mai economic decât transportul aerian, poate reprezenta soluția perectă.

Transport LCL

Transportul în regim de grupaj este soluția ideală pentru partide mici de marfă, întotdeauna la tarife foarte competitive!

Transport Aerian

Pentru cele mai urgente mărfuri, punem la dispozitie o echipă internațională de profesioniști în domeniul Air Cargo.

Manipulare de marfă

Acționăm intotdeauna cu cea mai mare grijă pentru mărfurile dvs. și suntem prezenți la fiecare transbord.

Repatrieri, efecte personale

Oferim consiliere gratuită tuturor persoanelor fizice. Fie că este vorba despre autoturisme sau efecte personale, impreună gasim de fiecare dată soluția potrivită.

Depozitare / Antrepozitare

Avem soluții complete pentru depozitare și antrepozitare de marfă. Oferim servicii de sortare, paletizare și livrări parțiale de marfă, în funcție de nevoiele ficărui client.

Asigurare Cargo All Risks

Cea mai bună decizie, atunci când vine vorba despre protecția și siguranta bunurilor dvs. Nu putem preveni accidentele, dar putem minimiza efectele lor negative.

Mărfuri agabaritice

Una din pasiunile noastre, proiectele supradimensionate. Și pentru că faci bine ceea ce îți place, am devenit experți în acest domeniu, cu o mulțime de proiecte de succes!

Temperatură controlată

Nu există un mix mai bun decât acela dintre un comisionar cu experiență și un Freight Forwarder pregătit, atunci când vorbim despre mărfuri perisabile.

Surveyor

Oferim servicii de control al calității mărfurilor achiziționate de dvs. oriunde în lume, chiar de la încărcarea în container, sau la sosirea acestuia în Portul Constanța

Un pas înaintea tuturor

De ce să ne alegeți pe noi?

Fiind o companie de familie, înțelegem pe deplin importanța unui partener de încredere, dedicat și loial. 

01

Informație

Atunci când devii clientul nostru, primești acces la propriul tău portal online, unde poți verifica oricând statusul comenzilor tale.

02

Succes

Facem tot posibilul ca afacerea dvs. să fie una de succes, având în spate suportul nostru logistic. Ne dorim să creștem impreună!

03

Parteneri

În toți acești ani, majoritatea clienților ne-au devenit prieteni. O prietenie bazată pe încredere, onestitate și respect.

Conectăm lumea, livrând excelență la fiecare pas!

Black Sea Brokers

Întrabă-ne orice, oricând!

Un coleg din echipa BSB îțî va răspunde în cel mai scurt timp

Skip to content