Black Sea Brokers and Clearance SRL

Despre noi:

Fondată în 2016, Black Sea Brokers s-a specializat inițial în comisionariat vamal. Conduși de pasiunea noastră pentru logistică, am reușit să aducem împreună cei mai buni profesioniști din domeniu. Astăzi suntem un lider în domeniu, oferind soluții integrate de transport și depozitare, gestionând cu atenție fiecare detaliu pentru a asigura livrări rapide și sigure. Ne mândrim cu o echipă dedicată și experimentată, gata să răspundă nevoilor clienților noștri cu profesionalism și eficiență.

Logistica este parte integrantă din ADN-ul nostru. Totuși, inima și sufletul acestei companii sunt OAMENII noștri. 

Succesul este posibil doar atunci când îți iubești munca. Trebuie să fii EXCEPTIONAL. Niciun efort de marketing sau campanie pe rețelele sociale nu poate înlocui acest aspect.

 

                                                 Alexandru Stanei, CEO și fondator Black Sea Brokers

 

nu face compromisuri atunci când contează cel mai mult!

De ce să alegi echipa BSB?

Credem în oameni şi în capacitatea lor de a face lucruri extraordinare! Acesta este motivul pentru care aici, la Black Sea Brokers & Clearance SRL, ne-am înconjurat de oameni capabili şi pasionaţi de munca lor! 

01

Pasiune

Ne implicăm în fiecare proiect, mare sau mic, al clienților nostri, cu aceeasi pasiune.

02

Implicare

Avem grijă întodeauna ca mărfurile pe care le transportam să fie în deplină siguranță.

03

Experiență

Atunci când contează cel mai mult, experiența este cea care face diferența dintre succes si eșec.

Bine de știut

întrebări & Răspunsuri

Oferim transport maritim, pe cale ferata, aerian și rutier, acoperind toate nevoile logistice, de la mărfuri generale la transporturi controlate termic și mărfuri supradimensionate.

Echipa noastră are o experiență cumulată de peste 100 de ani în vămuire, fiind lideri în acest domeniu. Oferim consiliere vamală gratuită pentru evitarea întârzierilor și a costurilor suplimentare.

Da, oferim servicii de depozitare și manipulare a mărfurilor, utilizând echipamente moderne pentru a asigura integritatea și siguranța acestora.

Ne puteți contacta direct prin telefon sau prin email la adresa sales@bsbclearance.ro pentru a obține o ofertă personalizată. Echipa noastră va analiza nevoile dumneavoastră specifice și va oferi cele mai bune soluții de transport.

Utilizăm echipamente de ultimă generație pentru manipulare și depozitare. Oferim posibilitatea de a încheia asigurarea Cargo ALL Risks, dvs. având astfel protecție completă de la ușă la ușă. 

Oferim servicii de urmărire în timp real pentru toate transporturile, informând clienții despre fiecare etapă a călătoriei mărfurilor lor.

Absolut, oferim consiliere gratuită înainte de încărcare pentru a ne asigura că toate documentele sunt în ordine și pentru a evita întârzierile și costurile suplimentare.

Colaborarea cu Black Sea Brokers vă oferă acces la o echipă de profesioniști cu experiență, soluții logistice complete, consiliere gratuită, urmărire în timp real a transporturilor și tarife competitive, asigurând o logistică sigură și eficientă.

o mică parte din proiectele noastre:

bLACK SEA BROKERS AND CLEARANCE

Trimite-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Skip to content